Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

midou

12. 4. 2012 17:39
je krize

a reportéři si nesmí předplatit Bloomberg a Reuter, a cestovat smí jen po území středočeského kraje. Economist si půjčujou jeden dohromady,  (až když ho přečte Macháček) .:-):-)

0 0
možnosti
JD

TýpekzPostalu

12. 4. 2012 17:36
je to tak

Island je příklad za vše. Země co se dostala do takových dluhů, že bylo nereálný je splatit. Tak se vydali vlastní cestou........ a media? Ticho po pěšině. Touto cestou se chtěli(jí) vydat i obyvatele jiných zemí (absolutní mediální ticho). Ani nevím jak to na tom Islandu dopadlo...........chce jim někdo vyhlásit válku aby dostal své pohledávky zpět (je to pidi země, nebyl by to problém), odmítli jim investoři znova půjčovat, potřebují vůbec nějakou půjčku? Celkem zajímavé téma, a nikde v tv neslyším finanční analytiky, experty, poradce jak se přou o tom co by tato cesta znamenala třeba pro Řecko.Rv

0 0
možnosti

Johny__S

12. 4. 2012 17:52
Re: je to tak

Které země se vydají islanskou cestou?

0 0
možnosti
I

iffland

12. 4. 2012 17:20
"Samuraj nerozumí, nechce nebo neumí " - pan Skoumal

Blogům hodně chybí možnost udělení zaporné karmy. Tento článek by byl hodně pod bodem mrazu.

Informací je spousta - pro ty gramotné, kteří je chtějí mít. 8-o Vidím, ne?

2 0
možnosti
JM

J i ř í

12. 4. 2012 15:11
Pokud by byla cenzura,

potom by nevyšel ani tento Váš článek. A co se týče uváděných zdrojů, mám dojem, že například levicové a protiamerické blisty nejsou o nic objektivnější než velká média.

1 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

12. 4. 2012 15:07
Hmm.....

Tak většina z toho údajně "utajovaného" našimi médii proběhla v míře rozhodně nemalé (minimálně ČT1 a ČT24). Navíc kdo chce, má k informacím přístup, ostatně sama jste toho důkazem (jakkoli se nevyjadřuji k hodnotě některých linkovaných informačních zdrojů). No a nakonec i tento váš blog je důkazem, že svoboda slova tady je a že ty zkazky o řízené cenzuře jsou sice hezké a čtivé stesky, ale spíš jsou trochu mimo a spíš jde o líbivou populární konspirační teorii. Pokud bylo něco, co médii u nás skutečně neproběhlo, byl to reálný popis situace na Islandu. Ale i tady situaci "jistil" internet a jeho celá řada informačních zdrojů.

0 0
možnosti
PN

Xcv

12. 4. 2012 13:54
Nesmyslný článek.

kdo chce jakékoli informace, dnes si je sežene.

0 0
možnosti

cerny.prem

12. 4. 2012 23:47
Re: Nesmyslný článek.

to je sice pravda ale informace, které jsou důležité říct tak se mají říct a to ve veřejnoprávní televizi a nahlas. Politika je věc, která nás brutálně ovlivňuje to není spolek králikářů. V době, kdy média důležité věci zamlčí a překroutí je argument, že kdo chce informace tak si je sežene trochu jak z jiného světa. Víme přeci všichni, že to co lidi vidí v televizi to je pravda.

0 0
možnosti
JT

JuraT

12. 4. 2012 13:35
A já zas myslím, že začít bychom měli na vlastním písečku.

Spíš mě znepokojuje, že Vás neznepokojuje, že všechny zlodějny ve státní sféře stále a  vždy vyšumívají. Jaksi je nám všem jedno, že tím uvrháváme naše děti a vnuky do otroctví globálního imperialismu. Jak asi na nás budou následná pokolení ve své bezútěšné situaci vzpomínat. Tady je náš úkol, ve kterém selháváme. Až potom Řecko, až potom Arábie, Rwanda či Korea. A opravte si, prosím, to měkké i za tvrdé (Shoda podmětu s přísudkem).

1 0
možnosti

Causabone

12. 4. 2012 13:09
...

a co teprv kauza Island, u nás asi nejutajovanější země. V posledních letech se tam stalo opravdu hodně přičemž se to velmi týkalo evropské situace. Ale zprávy z posledních let které se vám o tom podaří v našich médiích objevit spočítáte na prstech jedné ruky, pokud je vůbec najdete.

0 0
možnosti
PN

Xcv

12. 4. 2012 13:54
Re: ...

to je pravda, tm to došlo tak daleko s tou vládou lidu, že mají DPH 35 %;-D;-D

0 0
možnosti
Z

zkopce

12. 4. 2012 8:28
pláčete hezky, ale na špatném hrobě

nikdo Vás nenutí sledovat zprávy,

ale když je nesledujete, nedivte se že jste mimo:-P

0 0
možnosti
LH

LUCKA.KOBRA

12. 4. 2012 7:53
nebyla jste na dovolené?

Zprávy v TV jsem, kvůli jejich teatrálnosti, před časem prakticky přestala sledovat. Ale o seevraždě důchdce, o nezaměstnanosti i o finančních potížích v Řecku vím. V médiích normálně kolovaly. V rádiu, v novinách, dokonce i ve zprávách na ČT1, 24. Problém s neschválením rozpočtu v USA byl taky v médiích. No tak nevím, asi žijeme každá v jiné zemi.

1 0
možnosti

cerny.prem

12. 4. 2012 10:08
Re: nebyla jste na dovolené?

to ale naprosto nemění nic na tom, že naprostá většina zpráv je do médií dána s tím, že než ji tam pustí tak se rozhodne nejprve zda se tam vůbec pustí a pak jak se podá. Vypadá to sice šíleně ale prostě to tak je. Probíhá to samozřejmně velmi sofistikovaně a jemně, téměř se to ani nemusí nařizovat. Lidi, kteří na těch místech jsou už sami dobře vědí co ano a co ne. A pokud nevědí, poradí velké tiskové angetury. Nežijete v jiné zemi ale sledujete asi jen jeden zdroj. Viz zprávy ze Sýrie, vidělaj jste jak pečou tzv revolucionáři reportáže pro cnn ? Co si o tom revolucionáři Dannym myslíte - viz youtube . Tento jediný připad rozpitvat a vyhřezne vše.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5396x
Cynický samorost, ateista obdivující ty kdo mají víru, nevyhraněný posluchač subjektivně dobré hudby, ženská co má dost za sebou a doufá, že ještě víc před sebou. Vyznavačka opensource.