Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Huckleberry Švédd 11

15. 4. 2012 8:23
muhehe ... embargo ...pěkný blábol ....

jak ostatně na konci sama uvádíte, míst, kde získat informace jsou mraky, jen chtít !!!! A ti jste uváděla jen česky/slovensky vedené zdroje :-/

1 0
možnosti

underdog

25. 4. 2012 19:23
Re: muhehe ... embargo ...pěkný blábol ....

Embargo je nedostatecne silny vyraz! Cilem medii je systematicke oblbovani mas. Kolik procent lidi ma znalost a cas shanet zpravy o nejdulezitejsich svetovych udalostech MIMO hlavni zdroje...oficielni noviny radio Tv atd.?

"Oficielni" media jsou kontrolovana, cenzurovana, nebo, jestli chete ovladana vladnoucimi ciniteli, kteri jsou kontrolovani, ....atd. economickemi conglomeratya a svetapany. Kolik je nam v dennich medich vnucovano informaci o trendu mody, sportu, senzacemi, zivote "MEGAHVEZD" atd, cili nepodstatnymi nesmsly...a to v celem svete...

Media na celem svete jsou modelovana presne podle Orwelovych 1984... svete velkeho "bratra!

Svet uz neni condlomeratem politickych a statnich systemu. Jsme tady pouze MY (99%) a ONI (1%).!![!

0 0
možnosti

majorBorovicka

14. 4. 2012 22:02
na idnes je vpravo nahoře okénko,

a za ním tlačítko, jmenuje se "Hledej". Do okénka napíšete "Řecko", případně "důchodce Řecko", a ty embargované zprávy vám vyjedou.

1 0
možnosti

xexyn

14. 4. 2012 23:10
Re: na idnes je vpravo nahoře okénko,

Zdaleka ne všechny. ČR je na tom co se novinařiny týče relativně špatně. (Samozřejmě lépe než v Číně, ale jinak žádná sláva.)

0 0
možnosti

ahaswer

14. 4. 2012 20:49
Zboží

Zprávy(informace)jsou normální obchodní artikl a prodává se to,o co je zájem.Vy třeba chcete pokračující informace o Řecku,ale prodejci zpráv usoudili,že většina touží po jiných informacích.

Pokud chcete informace např. o Řecku,tak ideální bude zjišťovat je u řeckých zdrojů,tedy u pramene.Stejně tak i u dalších.

0 0
možnosti

KvakMekRampa

14. 4. 2012 17:17
...

Máte naprostou pravdu, viz kauza Gorila na slovensku... u nás se o ní neinformovalo skoro vůbec, a když, tak jen velmi sporadicky a psalo se prakticky jenom o těch demonstracích co probíhaly a ne o kauze samotné. Někdo se tenkrát móóc bál, že by se to přelilo i k nám, ale evidentně odedl dobrou práci a prakticky ji před námi ututlal ;-(;-(

1 0
možnosti

petr_sleder

14. 4. 2012 13:37
Máte naprosto pravdu

Už dopředu je počítáno s tím, že většina populace má zprávy pouze z mainstreamu. Proto ji ve zpravodajství krmí většinou nepodstatnými blbinami. A fakt, že si všechno můžete někde jinde dohledat není podstatný. S nějakým tím remcalem se vždycky počítá.

2 0
možnosti

Jana11

14. 4. 2012 7:14
Pirátské noviny

Hezký den,

sice se domnívám, že zrovna o Řecku či USA se psalo docela dost, nicméně plno věcí se opravdu zamlčuje a o tom, co opravdu bylo kolem bankrotu USA se píše málo. Že se o problémech s předlužením v Řecku psalo již před 100 lety se taktéž zmiňuje málo.

Nicméně o množství věcí v ČR se píše na http://www.piratskenoviny.cz (a nikde jinde).

0 0
možnosti

tajny agent

14. 4. 2012 5:36
Rekl bych

ze urcite informacni embargo tady vnimam od listopadu 89 ... zajimalo by mne, jestli maji neco podobneho i v jinych post socialistickych zemich.

0 0
možnosti

velitel mesta bugulmy

14. 4. 2012 23:17
Re: Rekl bych

A začalo vám to opravdu v roce 89 nebo jste předtím žádné informační embargo nevnímal?

0 0
možnosti

Moor8

13. 4. 2012 22:04
Chyba je na straně lidí

Moc s autorkou článku nesouhlasím. Jí zmiňované události

jsem zaregistroval. Byly na netu i v televizi. Nevím, proč to musela hledat

někde na ruském zpravodajství. A rozhodně si nemyslím, že tu existuje nějaká

organizovaná cenzura. Novinářům jde o sledovanost, či návštěvnost stránek a

lidi bohužel víc zajímá, co měla Helenka Vondráčková k večeři, než dění ve stvětě. Bohužel naše médie nejsou nezávislá.

2 0
možnosti

Martinigue

14. 4. 2012 0:41
Re: Chyba je na straně lidí

Myslím že výstižněji to již nelze podat; ano, média nejsou nezávislá, jsou naopak těžce závislá na sledovanosti či návštěvnosti, a tomu je logicky podřízen veškerý obsah a náplň. Změňme strukturu poptávky - a bude se muset změnit i poskytovaný obsah. Nebo snad chce někdo tvrdit, že fakt, že nejoblíbenějším deníkem Čechů je Blesk, je důsledkem jakési cenzury??:-D

0 0
možnosti

babca

13. 4. 2012 19:24
google

stačilo by použít strýčka googla, a nebo i selskej rozum a všechny informace o řecku by jste našla i na našich webech... stačí jen chtít, ale kritizovat je přeci tak snadné...

0 0
možnosti

as400

13. 4. 2012 20:20
Re: google

Jo jo. Někdo umí vyhledávat všechny nové informace a aktuální zpravodajství v googlu. To je ale pitomost, babčo!

A jakpak to děláte? Napíšete do googlu "vše o řecku" nebo "all about greece" a ony Vám vypadnou všechny závažné novinky, které se v Řecku dějí? ;-D

A já do dneška myslel, že od zpravodajství máme zpravodajské servery a novináře a ono je to jinak. Od toho máme přece google.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5396x
Cynický samorost, ateista obdivující ty kdo mají víru, nevyhraněný posluchač subjektivně dobré hudby, ženská co má dost za sebou a doufá, že ještě víc před sebou. Vyznavačka opensource.