Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marka40

24. 5. 2011 6:58
Souhlasím.

To už je fakt hrůza. Lidé, kteří celý život makají a platí nekřesťanské daně se po 20 letech dozví od "elity" toto: tak my jsme tu státní pokladnu pěkně vykradli, vám teď zvýšíme daně a snížíme důchody, abychom zas měli z čeho krást. A když se to těm "dojným kravám" nelíbí, tak je nazvou lůzou. Děs, běs....;-O Před volbami slibovali, jak zatočí s korupcí. Tak jsem si naivně myslela, že ti ,co státní kasu rozkradli budou potrestání a kradené budou muset vrátit. ÓÓÓ - to jsem se zmýlila. Zase všechno zaplatí "lůza".;-(

0 0
možnosti
MV

marka40

24. 5. 2011 7:08
Re: Souhlasím.

Jen dodatek: jsem PRAVICOVÝ volič.

0 0
možnosti
PV

pavsson

23. 5. 2011 23:11
Volba

Pochopitelně, že lidé mají právo demonstrovat, pochopitelně, že odboráři mají právo třeba i stávkovat. Problém je v tom, že odbory se chovají jako politická strana a ne jako odbory. A rétorika pana Zavadila je jednoduše rétorika lůzy. Patrně mu to nějaký PR filuta poradil, patrně si představuje, že tak by měl silný odborový předák vypadat. Pokud se nadále budou odbory chovat jak se chovají, je to jejich volba. Musí ale počítat s tím, že to kromě zisku to bude mít i svoje náklady. Jedním z těch nákladů je označení lůza od značné části veřejnosti. Včetně mě. Ale Váš příměr s jablky se mi líbil.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 5. 2011 22:43
Něco faktů:

1. Škrtání   j e   šetření.  Jenže každý myslí, že by se mělo šetřit kdekoliv, jen ne kolem něj.

2.  Vláda je tvořena koalicí, která získala cca 48 % hlasů hlasujících voličů (opozice pouze 33,5 %), tedy 59 % hlasů všech stran, zastoupených ve sněmovně. Dostala hlasy voličů, kteří si byli vědomi toho, že snížení schodku rozpočtu znamená škrty. Plní tedy přání svých voličů. (Neohánějte se průzkumy. Až alespoň dva z desítek mých známých a stovek jejich známých budou osloveni nějakou /nikoliv marketingovou/ agenturou, možná zmírním pochybnost o existenci jakéhokoliv průzkumu.)

3. Moc se mně líbil příměr s jablky. Zatím lidé tohoto státu (  v š i c h n i   l i d é!) vypěstují dvě jablka a sežerou tři. Buďme rádi, že současná vláda nás chce neučit žrát těch jablek 2 a půl!

0 0
možnosti
LB

Irrataki

24. 5. 2011 0:18
Re: Něco faktů:

Ano, škrtání je šetření. A je potřeba. A už jsem to snad v nějaké reakci i psala, že si klidně utáhnu opasek ještě víc. Ale musí v tom být vidět nějaký smysl a naděje. Už podle výsledků voleb bylo jasné, že lidé očekávali churchilovo Krev, Pot a Slzy. Ale musí za tím být i něco víc a to tady není. Ano, lidi se musejí naučit ty stromy sázet. A od "elit" očekávám, že nás to naučí a začnou od sebe. Musí se přestat financovat nesmysly, korupce nesmí přerůst mez, kdy to ohrožuje chod státu a podkopává morálku obyvatel a peníze vybrané na daních se musí rozumně investovat do vlastního hospodářství, infrastruktury a vzdělání. Ano, musí se šetřit, ale samo o sobě to nestačí a je to kontraproduktivní. Jenže přesně to se tu děje.

0 0
možnosti
VD

všd

23. 5. 2011 22:19
Výsledky této vlády

Tato vláda dokázala zatím naplánovat zvýšení daní, zvýšit státní dluh a zvýšit napětí ve společnosti. A tomu asi chce říkat růst ;)

Co je však podstatné, stále častěji ji kritizují lidé, které lze opravdu těžko prohlásit za komunisty, více v mém článku: http://david.blog.idnes.cz/c/192796/Kolik-lidi-by-vyslo-podporit-vladu.html

0 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 5. 2011 22:44
Re: Výsledky této vlády

1. Oproti loňsku zatím dluh zvýšen není, naopak.

2. Jaká opatření navrhujete vy?

0 0
možnosti
SN

kuča

23. 5. 2011 21:54
Pěkné a pravdivé ......

:-).....R^R^R^

0 0
možnosti
PK

repanak

23. 5. 2011 21:38
Pěkné a souhlas.

Ne "odboráři" ale především elity musí říci - třeba překopeme současnou drahou státní strukturu, jakými opatřeními lze zvýšit exportní schopnost, jak podpořit výchovu a vzdělávání dětí, nikoliv pouze plození atd. Zvyšovat poplatky a daně a říkat tomu reforma, na to nemusí elity studovat Oxford či Yale. To dokáže každý.

0 0
možnosti

kdo chatuje nepracuje

23. 5. 2011 21:37
souhlas a karma

psala jsem dnes o tomtéž, ale dostala jsem v diskuzi na budku :-) Jana Šimonová

0 0
možnosti
WFTW

Waiting for the Worms

23. 5. 2011 21:42
Re: souhlas a karma

nedostala a optimismus je to poslední co lidem zbývá!!!!R^

0 0
možnosti
C

carolusI

23. 5. 2011 21:22
Nenávist

mezi lidi zanáší arogance vládnoucích stran. Jsou si příliš jistí parlamentní většinou a naivně si myslí, že do příštích voleb lidé zapomenou. Jenže pánové, zapomínáte, že odboráři jsou lidé pracující a žádná lůza. Lůza jste vy. Korupčníci a zloději.Rv

0 0
možnosti
VD

všd

23. 5. 2011 20:39
být proti vládě neznamená být rudý

Práce naší vlády znamená vyšší zadlužení, vyšší daně a více nespokojených lidí.

Kdyby tato vláda plnila své sliby, nezvyšuje daně a skutečně sníží zadlužení.

Někteří chytráci nám tu hrozí, že pokud se neudrží tato vláda, bude z nás druhá KLDR. To je lež. Soudný člověk nesmí věřit strašením levicovou diktaturou. Je to je na nás, koho si zvolíme, nemusí to být vládní strany, ani socialisti. Více u mě na david.blog.idnes.cz

0 0
možnosti
VD

všd

23. 5. 2011 20:40
Omlouvam se

Nejak mi tu blbne diakritika pres mobil.

0 0
možnosti
WFTW

Waiting for the Worms

23. 5. 2011 20:14
Paroubek volal Marťany a oni opravdu přišli!!!!!

KarmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5396x
Cynický samorost, ateista obdivující ty kdo mají víru, nevyhraněný posluchač subjektivně dobré hudby, ženská co má dost za sebou a doufá, že ještě víc před sebou. Vyznavačka opensource.